Photostyling

Galleri

Modell för 1 dag-galleri

Modell: Johanna, Fotograf: MEPHOTO

Make up rådgivning

En make up ska vara något som är roligt att ta sig an och inte kännas som ett omöjligt projekt. Vi ska framhäva vår naturliga skönhet och lägga fokus på det vi trivs med hos oss själva.
Under kursen får ni teoretiskt och praktiskt lära er grunderna inom make up och samtidigt få en genomgång av redskap och produkter.
 
OBS!!! FÖR TILLFÄLLET UTFÖRS INTE DENNA RÅDGIVNING. (2014-12-28)
 
En make up ska vara något som är roligt att ta sig an och inte kännas som ett omöjligt projekt. Vi ska framhäva vår naturliga skönhet och lägga fokus på det vi trivs med hos oss själva.
Under kursen får ni teoretiskt och praktiskt lära er grunderna inom make up och samtidigt få en genomgång av redskap och produkter.
 
I kursen ingår:
- Användande av olika makeupredskap.
- Produktkännedom: från daglig rengöring och omhändertagande av din hy, till make up produkter och vad som ska användas till vad.
- Utprovning av underlagskräm och uppbyggnad steg för steg samt val av färger.
- 10% rabatt av Amati´s produktsortiment vid beställning i samband med kurstillfället.

Make up rådgivning skiljer sig från Make up kurs genom att vara en mer personlig rådgivning samt att du erhåller Make up produkter för avgiften!

Perfekt för tex:
- Möhippa (det mindre gänget)
- Arbetsgänget
- Tjejgänget
- Födelsedagspresent
 
Priser

Vaxbehandlingar

Att vaxa bort hårstrån gör att hårroten rycks med och ger då ingen stubb. Det kan dröja  upp till 4-8veckor innan utväxt. Regelbunden vaxning tunnar ur samt ger ett hållbart resultat. Jag arbetar både med rollvax och lösvax för känslig hy.
Haka och/el överläpp175 kr/120 kr
Ögonbryn 120 kr
Hela ansiktet 315 kr
Hela/Halva ben 445 kr/315 kr
Hela ben + Bikinilinje 545 kr
Halva ben + Bikinilinje415 kr
Bikinilinje 220 kr
Armhålor 225 kr
Hel/Halv rygg 355 kr/235 kr
Bröst+Mage 345 kr
Bröst el Mage 225 kr
Hela/halva armar 325 kr/225 kr
 
OBS!! FÖR TILLFÄLLET UTFÖRS INGA VAXBEHANDLINGAR! (2014-12-28)
 
Att vaxa bort hårstrån gör att hårroten rycks med och ger då ingen stubb. Det kan dröja upp till 4-8veckor innan utväxt. Regelbunden vaxning tunnar ur samt ger ett hållbart resultat. Jag arbetar både med rollvax och lösvax för känslig hy.


 
Priser

Ögonpaket/färgning

Ögonpaket:

 

OBS!! FÖR TILLFÄLLET UTFLÖRS INGA ÖGONPAKET! (2014-12-28)

Ögonpaket

Med hjälp av färgning av fransar och bryn samt formplockning skapar man ett snabbt ögonlyft! Har man väldigt ljusa hårstrån förstärker och ramar denna enkla skönhetsbehandling in och ger en piggare look. Färgvalet på brynen anpassas mot din hårfärg för att se så naturligt ut som möjligt. Behandlingen tar ca 30 min.

Det finns olika valmöjligheter, ytterligare info under priser.


Formplockning av bryn 130 kr

Bryn + Fransfärg 250 kr
Fransfärg170 kr
Brynfärgning/plockning250 kr
Brynfärgning150 kr
Ögonpaket;
inkl färg på fransar/bryn + formplockning 315 kr

Morgongåva-galleri

Bröllop

Jenny & Andreas
Make up/Hår:  Linda Roos
Foto; Anja P-H


 
Make up kurs

 

 

OBS!! FÖR TILLFÄLLET UTFÖRS INTE MAKE UP KURSER. (2014-12-28)

Märke: Gli Amati

En make up kurs sker i grupp. Under kursen får ni teoretiskt och praktiskt lära er grunderna inom make up och samtidigt få en genomgång av redskap och produkter.

I kursen ingår:
- Användande av olika makeupredskap.
- Produktkännedom: från daglig rengöring och omhändertagande av din hy, till make up produkter och vad som ska användas till vad.
- Utprovning av underlagskräm och uppbyggnad steg för steg samt val av färger.
- 10% rabatt av Amati´s produktsortiment vid beställning i samband med kurstillfället.

Perfekt för tex ;
- Möhippa (det mindre gänget)
- Arbetsgänget
- Tjejgänget
- Födelsedagspresent

 Minimum 4 personer för att boka kurstillfälle. Är ni ett större gäng kan vi vara 2 kursledare med rabatterade priser så välkommen för prisförslagPriser


Möhippepaket

Skäm bort den blivanade bruden och ge henne antingen "morgongåvepaketet" till sin blivande eller gör som så många andra gjort :en almanacka till maken!

Det har verkligen varit en succé för samtliga brudar som fått denna möjlighet av sina vänninor under möhippan. Kalendern har urformats på många olika vis.

 

Temat kan följa årstiderna, innehålla mannens MC/Bil, Pin Up bilder, Lättklätt el en blandning av sexiga snygga outfits!
 

 

Priser

Skäm bort den blivanade bruden och ge henne antingen ”morgongåvepaketet” till sin blivande eller gör som så många andra gjort : en almanacka till maken!
Det har verkligen varit en succé för samtliga brudar som fått denna möjlighet av sina vänninor under möhippan. Kalendern har urformats på många olika vis, från seriös till mindre seriös....;)
Temat kan följa årstiderna, innehålla mannens MC/Bil, Pin Up bilder, Lättklätt el en blandning av sexiga snygga outfits!
Det blir garanterat INTE en missnöjd blivande brud på sin möhippa!!!
(har pratat med en tjej som fick en jättehäftig sådan i somras och hon har gett godkännande att vi använder bilder från hennes tillfälle och ev skiver hon en liten resumé om hennes upplevelse. Det tyckte jag vore kul. Hon väntar tydligen ffa på sin cd-från fotografen så jag får återkomma med bilder här.)

 


Morgongåva

En morgongåvefotografering är till för dig som vill göra det lilla extra för sin blivande. Det är även ett ypperligt tillfälle att få vackra bilder på sig själv att drömma tillbaka till senare i livet.
Du kanske har en dröm om att göra något tema på dina bilder, romantiskt, stilrent, pin-up bild el liknande. Då kan det vara skönt att ha en stylist som hjälper dig med sminket och hårstylingen så att det blir den rätta känslan i de bilder du önskar.


Eftersom min stylingverksamhet är mobil kan jag förflytta mig till den fotograf ni valt att anlita. Om detta är ok för er fotograf såklart! 

Priser

 
Photostyling

Med en photostyling får du uppleva modellkänsla för en dag. Alla kan oavsett ålder, kön el figur få uppleva den häftiga känslan framför kameran.


Av mig frår du en professionell makeup inför fotograferingen. Jag anpassar sminkningen utifrån den känsla du har inför sessionen om det finns något speciellt tema i de bilder du vill ha eller liknande. Även hårstyling ingår till önskad frisyr.

När du är färdigstylad tar din fotograf över och lockar fram de bästa vinklarna/poserna hos dig framför varierande bakgrunder, ljussättningar och inredning. Egen rekvisita uppmuntras! Då blir det ännu mer personliga bilder till dig.

 

Att tänka på inför en photostyling:

Det viktigaste är att du känner dig snygg och bekväm i de kläder som du har med dig, då blir bilderna som bäst. Vi rekommenderar dig att ta med 3 olika klädombyten, gärna med varierande stilar och färger och även olika accessoarer, sjalar, hattar, kepsar, glasögon, skor m.m. Kom även osminkad och ostylad i håret så vi kan starta omgående. Ett besök tar vanligtvis runt ca 3 timmar.
Priser


Brudstyling

 

 

 

Att boka en brudstyling hos mig betyder inte bara trygghet utan även att slippa tidspress.
Jag både sminkar dig/er och gör din håruppsättning.
Detta sker på den plats ni önskar tex. hotell eller bostad då min verksamhet är mobil. Min önskan är att er bröllopsdag ska vara så avslappnad som möjligt så att ni enbart kan njuta av dagen och varandra.

I Brudstylingpaketet träffas vi för konsultation och pratar genom hur ni önskar make up och diskuterar håruppsättningsmöjligheter utifrån hårkvalitet. Det ingår även en basmakeup till blivande maken. Mitt mångåriga samarbete med fotografer gör att jag vet vilken otrolig skillnad det blir på en välstylad brud samt en helt ostylad brudgum. Kontrasterna blir stora vad gäller hudton samt blankhet i bilderna. Så för att ni ska matcha varann fint även på bild erbjuds mannen en lättare makeup. 

Det är alltid en ära för mig att få vara tillsammans med er och få göra er extra fina inför ett av det vackraste ögonblicken i livet.
Jag tillbringar några timmar tillsammans med er på er efterlängtade dag och då vill jag självklart att även den stunden ska vara en rolig upplevelse att återminnas. Jag är en lättsam person som alltid har nära till ett gott skratt.

 

Priser


Om mig

Linda Roos Engholm, det är jag det. Välkommen till mitt brinnande intresse! Jag är utbildad Beautystylist och har alltid älskat make up och hårstyling.

2007 skaffade jag enskild firma och blev StyLinda på deltid. Jag älskar det jag gör och hoppas att denna del av mig och min verksamhet kan utvecklas ytterligare i framtiden!
Hittills har jag främst jobbat med brudpar då jag älskar atmosfären just denna dag. Det innehåller mycket känslor och en och annan bridezilla=) Det passar mig perfekt eftersom jag har förmågan att inbringa ett lugn och är en problemlösare som kan hantera stressiga situationer. Att jag dessutom har humor och ett glatt humör förvillar bort de flestas nervositeter.

 

För tillfället har jag slagit ner på takten gällande denna bisyssla för att fokusera på familj och arbete. Men firman är inte nedlagd så ställ gärna frågan så jag har chans att se över möjligheten att hjälpa just dig. (2014-12-28)

 

 


Ett urval av några uppdrag:
Jag har varit med och arrangerat 2 bröllopsmässor där jag även stylat flertalet av Modellerna inför visning.

Stylat ett brudpar som publicerades i tidningen Allt om Bröllop 2008.

Involverad i en Fotoutställning med ett känslomässigt tema som visas hösten 2012- Ett ljus i mörkret, Fotograf Peter Engman Säter 

Sommarmode för Tidingen Pralin 2012, 7 olika outfits till deras sommarmoderepotage.

Nyårsmode i Tidningen Pralin 2012, 2 modeller i olika Nyårs outfits.

Har ett gott sammarbete med flertalet fotografer runt om i Dalarna.Välkommen att följa min resa som blandas av Stylingjobb inför fotograferingar, Bröllopskonsultationer, Makeupkurser och Salongsbehandlingar m.m.

 

 


Kontakt/Info

Beautystylist, Hårstyling

Linda Roos Engholm
Mob: 070-4420583
Mail: stylinda@gmail.com

Klicka EJ på länken för att ta kontakt då länken ej fungerar som sig bör! Skriv adressen aktivt själv.