Sommarmode i bilagan Pralin

 
Fick äran att styla Pralins sommarmode i år. Lite turbulent planering och otur med vädret gjorde att projektet kom lite hastigt på. Men vad gör väl det när man samarbetar med proffsiga människor;) Hej å hå vad det stylades och fotades mellan gassande sol och regnskurar på Hildasholm i Leksand.
Vilket vacker ställe!!! Rekommenderas varmt att besöka!
 
Här är lite behind the sceen bilder samt några av bilderna som sedan presenterades i tidningen.
Klädstylist Marlene Stedt från tidningen pralin www.dt.se/pralin, Fotograf Tony Klintasp, www.klintasp.se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pin-up and Hot Rod´s

Har länge velat fotat pin-up bilder, så lyckan var stor när jag hittade Tony som ville detsamma=)
Ett fototillfälle var där emot inte det lättaste att få till med denna regniga sommar som vi haft. En hot rod med cab vill ju inte ha en massa regn på sig!
Sen ville vi också ha riktigt läckra kläder till vår modell. Jag har sedan upptäckten varit riktigt nyfiken på Ester in Flow, www.esterinflow.se som gör dalainspirerade rockabilly kläder. Eller som hon beskriver sina kläder själv: en blandning av filmstar ala 40-50 tal, romantisk folksaga och rockabilly. Ingela Westergaard som är designer till dessa kläder lånade ut några klänningar åt oss. Jag måste säga att jag blev ännu mer kär i dessa kläder när jag fick känna vilken kvalitet det var!!! Är du intresserad  - prova!!! Helt gudomlig passform och följsamt, rejält material i denna härliga dalatolkning! Suuperläckra säger jag bara!
 
Modellen Carin passade som handen i handsken i dessa kläder och det märktes att hon gillade stilen själv då hon hade med sig många egna uppsättningar kläder med som vi kunde leka lite mer med!
 
Själv hade jag svårt att bestämma mig för vilken typ av look hon skulle få men med tanke på klänningarna föll det för denna=)
En oerhört lyckad fotoeftermiddag som genererade i flertalet läckra bilder, som fotografen Tony Klintasp arbetat fram till bästa resultat!!
 
 
 
 
behind the sceen start=)
 
Privata kläder
 
 
 
 
 
 
 
Ester in flow
 
 
 
 
 
 
Ester in flow
 
 
 
 
Privata kläder
 
 
 
 

...Åter som frilansare=)

Hur ligger det till..... ;)
 
Som vissa säkert sett på min fb-sida så har jag valt att backa med min del i salongen. I dagens läge är det inte lätt att få rull på salongsbehandlingar med tanke på att det är ett stort utbud bland Skönhetssalonger runt om. Att jag och min kära kollega nästan blev konkurrenter var det sista vi ville. Beslutet blev då enkelt! Jag återgår till min mobila stylingverksamhet, eftersom jag oftast befinner mig på andra platser ändå när jag anlitas.

Eftersom Anneli´s Hud och Make up är helt fantastisk på flera håll och kanter så kommer jag ändå ha tillgång att nyttja lokalen vid större evenemang så som kurser, möhippor samt Bröllop!! Var därför inte rädd att kontakta mig om ni har funderingar, det mesta går att lösa!
 
Jag kommer dessutom att jobba på att få min atelje/salong här hemma i Bjursås klar under vintern. Så får man hoppas att den kan komma att stå färdig till sommaren 2013. Man vet aldrig=)
 
Hoppas ni har lite svar på era funderingar nu, och jag kommer sakna mina stammisar!!!!!! I´ll be back=)
 
//Kram
 
 

Jenny och Ulf

 
När en saknad fd arbetskollega kom fram till mig och viskade att hon skulle gifta sig och undrade om jag var ledig det datumet, blev jag överlycklig. Alltid lika ärofyllt att få vara med nära och kära på deras stora dag!! Frågan som sedan följde gjorde mig totalt överraskad, nämligen vill du då sjunga på vårt bröllop?!!! Jag höll ju på att tappa hakan då jag, så klart, trodde att hon var ute efter min stylinghjälp:) Spontana tanken var; hur i hela friden tänkte hon nu!?! Men Jenny var bestämd, efter att ha hört mig gala på någon klinikfest (undra tro efter hur många groggar) ville hon gärna att jag sjöng på deras vigsel.... Bad om betänketid eftersom jag just då befann mig i ett sorts chocktillstånd, hihihi. Sen går det ju inte att komma ifrån att jag tycker väldigt mycket om att sjunga men har väl inte utövat det så mycket solokvist, samt inför särskillt nyktra människor=) Jag löste det fint med att bjuda in Sara Solén som är en van kör/vigsel/dop-sångerska som fick sjunga tillsammans med mig, kompade av hennes far Torsten Solén. Det roliga var att jag även fick förfrågan om jag kunde göra make upén då Jenny redan hade sin frissa som skulle göra hennes uppsättning. Självklart tackade jag ja! När sedan frissan blev gravid och inte kunde göra håret slutade det med en halvdag med StyLinda till tjänst ändå=)! Jag är så glad och tacksam att jag fick medverka på deras dag och att jag dessutom fick träffa flera av mina gamla fd.kollegor som läst vidare till Narkossystrar el bytt inriktning. Miss you all!!! Vill även åter säga; Tusen Tack Jenny och Ulf för den jättefina presenten jag fick med mig hem!!!!