Latex - bilderna talar för sig själv!
Här är bildresultatet på dessa läckra Latexkläder från den danska designern Heidi Patterson. Photo/Styling av Anders på www.luckyofsweden.se Hår och Make up by me=)


LATEX!I Söndags gjorde jag mitt första samarbete med Fotograf Anders Eriksson, www.luckyofsweden.se Han hade en testfotografering inför ev Reklambilder till en hemsida. Det är en hård bransch vi pysslar med och det gäller att visa vad man går för innan jobben trillar in....

Danska Latexkläder skulle fotas och jag kunde aldrig föreställa mig att det kunde vara så knepigt att få av och på dessa kläder! Hög skrattfaktor kan jag allafall säga att det var!!!!

Modellen Caroline Fällman var suverän att jobba med, ödmjuk, vacker, samarbetsvillig och proffsig!
Bildernas stil/look var redan bestämt mellan fotograf samt designer så för mig var det bara att lyda order denna gång;)

En sjukt rolig men krävande plåtning var det och här följer ett smakprov. Jag kan lova att det kommer betydligt läckrare bilder bara Anders filat klart på dom som han önskar presentera dom. Så håll till godo med behind the sceen bilder i blandad kvalitet.....

 


 Förberedelserna fortsätter!


  Även håret ska få sig en omgång;) Plockade in en hel del extra hår för att uppfylla önskemålet av volym.


Som sagt läääängtar tills jag får visa upp det läckra resultatet!!!!!!!!!!!

Ha nu en fortsatt härlig Påsk Helg där ute! KRAM Linda

Sommar och Vår make up från Amati; Lady Butterfly!

Härliga vår och sommarfärger har intagit salongen!
Kollektionen inspireras av lekfulla fjärilar bland sommarblommor. Nyanserna går i spröda toner av rosa, vallmo, mjukgrön, violett och grönblått.

De 4 ögonskuggsfärgerna är rika på pigment och det gör att de håller måttet hela dagen.
De kan appliceras torrt för en mjukare look eller med fuktad applikator för mer intensiv färg. Parabenfritt och refillsystem, som alltid=)

Till det har vi den vattenfasta volym-mascaran, skyddande för dina fransar och ger en maximalvolym, som sitter där den ska utan att rasa ner under ögat!

Läppstiftet samt läppglosset är fuktgivande och vårdande med solskyddsfaktor och till det finns 3 matchande och slitstarka nagellack.

Välkomna in för att förnya produktsortimentet så ni gör er redo för våren och sommaren ;)


VINNARE I FOTOSESSION-TÄVLINGEN!

Idag träffades jag och fotograf Anja för att utse vinnaren i vår Modell för en dag/Fotosession tävling. Vi är tacksamma för alla förslag som ni tävlat med:)
 
Den vi dock fastnade mest för var tjejen med de flest och mest idérikaste förslagen, Vi säger........

GRATTIS till FATIMA WICKMAN!!!

När träden står som mest i blom kommer vi förvandla dig till den vackraste Geisha och föreviga detta med fantastiska bilder! Det kommer bli såååå kul!! Längtar redan efter att få gå lös på make up samt hårdekoration!


Här nedan ser vi ett exempel på hur detta kan komma att se ut!!!!;)Åter igen GRATTIS Fatima!!