Musikvideo =)


MUSIKVIDEO!

Det här var nog ett av de roligaste stylinguppdragen jag gjort på länge. Det är inte allt för ofta man får leva ut sin kreativa förmåga på ett så lekfullt och färgstarkt sätt. Jag fick förfrågan av 2 tjejer, Linnea och Tonja som gör ett slutprojekt på Media-Högskolan i Falun om jag kunde tänka mig att styla deras 2 artister som skulle spela in sin musikvideo. Självklart hakar man på sådant skoj!

Hanna och AnnaMia, medlemmarna i Le Shake Before Use skulle medverka i sin andra musikvideo. 2 superduktiga tjejer som har en musikgenre som föll mig i smaken. En blandning av blues, country, rock gjorde att hela kroppen blev full av måbrakänsla och lycka! Vill definitivt höra mer av dessa tjejer!
9/3 spelar de på P&L cafét i borlänge för den nyfikne! =)

Ja som ni ser blev det mycket, å då menar jag MYCKET lösögonfransar av alla de slag. Det är dubletter på det flesta, lila, svarta, silver, röda fransar om vartannat. Mycket glitter bjöds det även på och lite galna färgkombinationer. Jag är så förväntansfull över att se resultatet då Linnea och Tonja gjort klart sitt och arbetat fram de effekter som de vill framhäva i sitt arbete. Blir något att se fram mot!

Tack även Anja, aphfoto som kom och tog några bilder på tjejerna!Modellbilder, The Cross

Modellbilder
En fördel att vara med i modellbilder.se är just att vem som helst kan ta kontakt med dig för olika uppdrag oavsett om man känner varann el inte. Det kan leda till att få prova på olika uppdrag som man annars aldrig skulle få vara med om.
I slutet på förra året kontaktade en Fotograf från Karlskrona, Marcus L mig för en fotosession. Det märktes att det var en fotograf som varit med länge och som visste vad han ville. Fick material övermailat hur han ville att sessionen skulle bli i det stora hela samt tydliga önskemål på make up.
Det var riktigt kul och uppgiften var inspirerande! Tyvärr kände jag inte att jag fick till det som jag önskat! Tidspress gjorde inte saken bättre. Vi skulle ha börjat betydligt tidigare då man glömmer hur snabbt solen går ner dessa tider! Jag hade velat gjort något häftigt med håret med och inte bara låtit det vara rakt, hängande. Men men man kan inte få allt, alla gånger och han var mest ute efter att prova en speciell kamera och fototeknik.
Han plåtade med en Yashica T3, laddad med Kodak Portra 400 och kunde inte göra annat än trycka på knappen, det går inte att göra så mycket mer med den kameran. Fick resulatet för inte så länge sedan och det var kul att äntligen få se resultatet.

Ser fram mot fler sådana kontakter, allt behöver inte generera i pengar utan man får en upplevelse och blir en erfarenhet rikare!
Årets Första Bröllop!!

I Lördags hade jag ett Vinterbröllop!!! Det är verkligen något speciellt med det, såå makalöst vackert!!

Paret som är från Ludvika kom till mig i Salongen i Hälsinggården strax efter kl 10 på förmiddagen. Vi skålade in dagen och startade sedan med brudens håruppsättning. Det blir mycket bygga bygga, tupera tupera, locka locka, men så blir det fint också!!
Make upén med lösögonfransar fixas medans brudgumen återvänder från förmiddagens strapatser. Snart är det hans tur! Lite lunch i magen så blir det ombytta roller. Bruden börjar klä sig och Brudgummen blir make upad för att även han ska få en fin hudton och lyster.

När brudparet var klara fick även Bestman, i väntan på att tärnan skulle bli klar, ett möte med make up produkterna. Han kunde ju inte vara sämre när han såg hur fin brudgummen blev med sitt smink;) Det är underbart det när de kommer självmant, det är verkligen ett tydligt resultat även för männen utan att det ser sminkat ut.

Så bar det iväg till Torsångskyrka och fotografering av duktiga Anja P, www.aphfoto.se Det är så härligt att få se restulatet av mitt jobb så proffsigt utfört. Det är sådan lycka att få se helheten med de vackra kläderna, buketten och miljöerna.

Fick en riktig härlig längtan till alla vackra bröllop jag har framför mig i sommar. Har redan fått avböja 2 förfrågningar pga att jag redan är uppbokad. Helt otroligt, men väldigt väldigt hedrande och kul!!!

Här ser ni ett axplock från lördagens vackra, trevliga brudpar Anna och Andreas;