Musikvideo =)


MUSIKVIDEO!

Det här var nog ett av de roligaste stylinguppdragen jag gjort på länge. Det är inte allt för ofta man får leva ut sin kreativa förmåga på ett så lekfullt och färgstarkt sätt. Jag fick förfrågan av 2 tjejer, Linnea och Tonja som gör ett slutprojekt på Media-Högskolan i Falun om jag kunde tänka mig att styla deras 2 artister som skulle spela in sin musikvideo. Självklart hakar man på sådant skoj!

Hanna och AnnaMia, medlemmarna i Le Shake Before Use skulle medverka i sin andra musikvideo. 2 superduktiga tjejer som har en musikgenre som föll mig i smaken. En blandning av blues, country, rock gjorde att hela kroppen blev full av måbrakänsla och lycka! Vill definitivt höra mer av dessa tjejer!
9/3 spelar de på P&L cafét i borlänge för den nyfikne! =)

Ja som ni ser blev det mycket, å då menar jag MYCKET lösögonfransar av alla de slag. Det är dubletter på det flesta, lila, svarta, silver, röda fransar om vartannat. Mycket glitter bjöds det även på och lite galna färgkombinationer. Jag är så förväntansfull över att se resultatet då Linnea och Tonja gjort klart sitt och arbetat fram de effekter som de vill framhäva i sitt arbete. Blir något att se fram mot!

Tack även Anja, aphfoto som kom och tog några bilder på tjejerna!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback