Maria & Andreas

20/10-2012
 
Datumet betyder redan mycket för mig då det är min Mormor och Morfars bröllopsdag. Att käre Kusin Mia och hennes stora kärlek Andreas skulle slå till på samma dag visade sig vara slumpen och inte alls planerat. Blir nog dock den enda bröllopsdag jag kommer hålla reda på av alla i släkten =) Inte min starka sida med årsdagar m.m, men Sybilla-dagen är svår att glömma. Mormor och Morfar hade just den dagen varit gifta i 61 år å still going strong!!!!!!! Jag hoppas verkligen Mia och Andreas följer samma fotspår!
 
Bröllopet var magiskt men samtidigt nervöst. Hade prestationsångest då jag skulle försvara min skicklighet inför släkten och skulle dessutom få vara med och se hur hållbar min arbetsinsats skulle vara=)
Men gör man ett bra grundjobb så lönar det sig i längden! Rougen fick sig en törn i samband med kramkalaset men lätt att fixa till. Övrigt höll sig resten prickfritt hela natten lång!
 
Dagen efter fick jag en lättare utskällning då frisyren satt så bra att det nästan höll på att sluta med att hon fick sova med tiaran kvar..... Vet inte om det var bra el dåligt. Men jag tar det positivt eftersom skräcken och det totala misslyckandet för mig är om mina bröllopsfrisyren skulle rasa!
 
Bröllopet hölls på Greens Hotell i Tällberg och var som sagt magiskt från början till slut! Vilket smakfullt, smakrikt, välorganiserat, välplanerat och glädjefyllt bröllop. Och vilka härliga människor man fått lära känna under denna bröllopsresa!  TUSEN TACK för att jag fick vara med på er Bröllopsdag!!
 
 
 
 
 
Före bilder, även brudgummen får lite ompyssling:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stolt Morbror Roland för fram sin vackra dotter till vigselakten:
 
 
 
 
 
 
Vigsel i Konsthallen på Greens Hotell, Tällberg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutningsvis en puss efter bröllopstårtan!
 
 
 
 
Fotograf: Privatkompott där av blandningen på kvaliteten.
 
Du var som en prinsessa å barbiedocka fina KusinVitamin, tackar åter igen för förtroendet!
KRAM