Grycksbobröllop i storm och ösregn!

Ont i magen gör det när man har ett bröllop så fint planerat och dessutom placerat utomhus och så ska det till att ösregna och blåsa orkanvindar.
Sanna och Stefan hade verkligen otur med vädret på sin dag. Men vad gör väl det när man är vackrare än något annat. Vilken otrolig klänning Sanna sytt själv!! Det visade sig att hon var en riktig pysslig tjej som hade roddat och grejat i det mesta, med massa mysiga detaljer. Jag hoppas verkligen att de hade en fin dag trots att det föll många droppar den lördagen.

Några smakprov:

Före:


Efter:

       
Bjursåsskolands bal för klass 9

Nettan är Coopéns (mataffären i byns) friskaste fläkt om jag får bestämma. Det finns många glädjespridare i butiken men Nettan slår nog alla. Att kliva in i affären trött efter jobbet för att tvångshandla middagsmat så skiner man alltid upp som en solstråle när man möts av hennes smittande leende och glada tillrop!
Jag blev så oerhört glad när hon frågade mig om jag ville hjälpa hennes dotter att bli extra fin till niornas balavslutning på Dössberget i Bjursås 5/6.

Det är alltid en utmaning att få till det då personen i fråga är relativt korthårig men ändå vill ha en balfrisyr. Men vi fick till det riktigt häftigt och samtilga vart mycket nöjda;)

Fortsatt "skämselstatus" på bildkvaliteterna. Hoppas även här på lite fina helhetsbilder framöver som blev tagna bland alla fina raggarbilar m.m

Finaste Sara:


Före:
Efter:


                     


BAL-tider!

 

1/6 Var det dax för Bal för Rättviksgymnasiet. Hade äran att ta hand om Kamilla som tog studenten och som dessutom hade siktet inställt på att vidareutbilda sig till blivande kollega till mig. Nämligen Läkare =) Det ser vi fram mot, då det behövs!

Tyvärr bara dåliga mobilbilder, men jag hoppas kunna få någon fin bild mailad till mig så småningom;)

              

Publicera el inte publicera dessa dåliga kvalitetsbilder på en sån trevlig fin tjej......... Nu finns bildbevis allafall;)

Pingst & Bröllop!


Några som hade tur med vädret på sitt bröllop var verkligen Cecilia och Niklas från Ludvika.
De vigde sig i Rättvikskyrka  och hade sedan bröllopsfesten i Vikarbyns bystuga. De hyrde även i stort sett hela Backlunds Bed & Breakfast där både familj och vänner bodde före och efter bröllopsfesten. Det måste vara riktigt härligt att ha alla samlade på sin stora dag.

Rankhyttans herrgård är också ett sådant ställe som jag tycker verkar toppen att ha som festplats. Fantastiskt vackert och rymligt för alla som vill stanna kvar. Erbjuder tillgång till allt och man kan husera best man vill;) De har även en relaxavdelning med bubbelpool och utomhuspool. Lyxigt!

Bjuder på en liten bild från bröllopet (-med respekt till brudparet som ej önskar publicering), Cecilias hår och det fina smycket hon designat själv.