BergÅdalBana får ni åka i Brazilian-inlägget!!

Hur beter man sig för att få bra inlägg nu då när de gjort om på blogg.se???? Hur jag än beter mig hamnar bilder och text huller om buller! Lysande för mig som ändå får till bloggandet så snabbt å enkelt......Not! Hmmpf!! Ja, ja hoppas ni kan ha en trevlig lektion/stund med mig och Fatima ändå;)

Brazilian treatment homekit

Det var en kväll i juli....när som sommaren var som bäst?! En god vän med ett besvärligt hår hade lyckats komma över ett kap på nätet och nu var det upp till bevis, skulle det fungera?? Var det värt pengarna?? Vanligtvis åker hon till Stockholm och fixar håret 1-2 ggr/år. Kostnaden för detta, exlusive resa, är ca 3500kr. Nu hittade hon ett gör det själv-kit på nätet för 1/3 av pengarna, Värt att prova?! JJJAJJJAMEN!! Så vi satte igång, vi börjar med en utångsbild:
 
Vi tvättade håret med ett pretreatmentschampoo för att öppna hårstrukturen. Då ser man så här glad ut:
 
 
Sedan torkade vi håret näst intill torrt:
 
 
 
Nu startar behandlingen! I med treatmentvätskan. Pensla pensla pensla..... kamma kamma kamma:) Nu är allt applicerat, låt verka några minuter. Shinyyyyy!
 
 
Nu ska allt torkas igen! Tro mig, it´s not a walk in the park för Fatima är håröm som få och gnäller konstant! Men ska man bli fin får man lida pin!
 
 
Fatima min one and only vem är hon? Fatima är en god vän som älskar smink, naglar och hårprodukter och är den som sitter på youtube och kollar in tutorials på saker som blivit gjorda och som hon kan utveckla vidare. Det är sällan man ser Fatima utan välmanikyrerade naglar och en eyeliner utöver det perfekta! Denna fotosession är undantaget som bekräftar regeln då all privat make up försvann under första schamponeringen. Däremot är naglarna som alltid perfekta i en, idag, neon rosa/orange nyans. Kan hända (jag hoppas) att det dyker upp ett gästinlägg el två från henne framöver. Finns det något önskemål? Naglar / smink? Fatima kan säkert ge dig ett eller annat tips! Då fortsätter vi, nu återstår plattning, plattning, plattning. Varje sektion ska plattas minst 7 ggr, ångan som uppstår bör ej inandas, luktar mindre bra. Se till att rummet är välventilerat. Under den här delen kom maken in och undrade vad blev det för mat egentligen då det luktade eldat getingbo, dvs bränd honung! Blev något lättad då han insåg att det var vårt projekt som doftade och inte middagsmaten!
 
TADAAAAAAA!!!!!
 
Detta projekt tog sammanlagt ca 3½ h och då är jag nybörjare. Så här några timmar senare, när detta blogginlägg skrivs är Fatima riktigt nöjd. Sitter och drar, kammare, luktar och är näst intill manisk i sitt hanterande med sitt nya raka och väldigt platta hår. Känns som om jag lär introducera henne för dust it-produkten :) Uppdatering dyker upp framöver då hon är nytvättad och vi får se det riktiga reslutatet. Då kan vi utvärdera produketen till sitt fullo, så håll utkik.