Fotoutställning!

Under förra året fick jag förfrågan att medverka i ett projekt där stylingen inte riktigt är vad jag brukar göra, och det var ett åtagande med blandade känslor!

Rivningsklara byggnader som bär på hjärtskärande historier både ljusa och mörka skulle, trots sitt förfallna tillstånd, få göra en sista skildring.
Fotograf Peter Engman har länge ruvat på en idé och velat göra något i dessa byggnader. Under arbetets gång har dock projektet ändrat lite banor från ursprungstanken, men resultatet kommer bli fantastiskt! Även Anja, aphfoto har medverkat i detta projekt och gjort en egen skildring av bilderna och jobbat till skillnad från Peter med effekter i photoshop för att testa en annan sida av effekter. Vi har provat olika fotostilar och arbetat olika mycket med bilderna för att hitta rätta känslan.

Mitt jobb i det hela var ju då att fundera ut hur stylingen skulle vara. Till skillnad från alla färgval och volymbyggande frisyrer blev det ett tvärt om tänk. Det gällde att framhäva linjer och skuggor som träder fram då man är trött och inte har ett så stabilt inre. Det är ju inte bara att sminka fram en psykiskt icke välmående person utan nu blev det även modellens stora utmaning att jobba med mimiklöshet och dålig hållning. Utstråla önskan om att inte finnas till. Lite stripigt hår på det så körde vi!!

Fick ett glatt samtal från Peter i veckan där han talade om att bilderna fått jättefin kritik så till hösten kommer det att bli en Fotoutställning av dessa!!!! Ska bli sååå spännande=)!Här ser du mer info från Peters hemsida; http://www.thordur.fotosidan.se/blog/75911.htm

Dessa bilder kommer från www.aphfoto.se ; http://www.facebook.com/profile.php?id=648608054#!/media/set/?set=a.2409011351265.2106428.1430664897&type=3
..som ett brev på posten....=)

Blev alldeles varm i hjärtat då detta anlände i postlådan!Det här var verkligen ett kvitto på mitt föregående inlägg. Här har jag lyckats med det jag vill åstadkomma till mina brudpar. Jag vill att de ska ha en bra fm utan stress och nervositet. Det ska vara glatt och roligt och framför allt; Känslan att få bli extra fin på sin speciella dag!ERBJUDANDE;
Ni såg väl annonsen i Annonsbladet??!! Inte?? Ok, erkänner att även jag hade väldigt svårt att se den. En liten blek StyLinda logo syntes tillsammans med Anneli´s Hud & Makeup där det stod:

- Boka Brudmake up och Hårstyling hos StyLinda före 29/2 så får ni 15%! rabatt, värde 390kr.

Så ska du, vet du någon som är i giftastankar- TIPSA då detta är ett erbjudande som inte kommer allt för ofta!
Varmt Välkomna!


Bröllopsbokningar!

I helgen hände 2 saker som gör mig så glad! Jag fick 2 bröllopsbokningar! Den ena av dom blir extra varmt om hjärtat då det blir ett återseende av en person som betytt massor för mig som ung, el ja yngre då;)! Jätteroligt att höra från dig igen N!

Det är verkligen ett stort plus med mitt jobb att få vara med om dessa härliga återseenden. Gamla klasskompisar, vänner, lagspelare m.m som flyttat från vackra dalarna, men som återvänder till hembygden när det nalkas bröllop. Å så hittar de mig ;)!

Då man ej är bekant med utbudet på orten så är de tacksamma att slippa förflytta sig runt på olika ställen, dvs både Make up artist samt en Hårstylist på sammagång. Att jag kan erbjuda både och har varit tacksamt och underlättat för många.
Min tanke med min verksamhet är att göra Brudparets dag så smidig och avslappnad som möjligt. Att jag då även är mobil och kan komma till hemmet, hotellet, lokalen m.m är ett transport- och tidsmoment mindre som uppskattas mycket.

Ja det märks att vi klivit in i ett nytt år, nya mål är satta och man börjar planera för hur 2012 ser ut! Jag ser fram mot fler bokningar och att få vara tillsammans med er på er stora dag!! ;)


Här är fina Andreas och Marina,

- tack vare deras giftemål fick jag åter träffa denna underbara tjej som jag delat så många timmar med både på fotbollsplanen, skolan och på fritiden=)

TÄVLING!

Äntligen tävlingsdax!!

Jag och Anja har sammarbetat vid några tillfällen och har många roliga ideer över fotosessions man skulle kunna göra. I samband med detta kom vi på att vi kunde göra något roligt av det! Vi gör såklart en tävling där ni får önska er en drömsession!!
Alltså, den som kommer med den bästa, mest utmanande, mest galna, mest sorgliga, mest glada, mest tokiga, mest vackra, mest romantiska, mest sagolika osv osv osv sessionen kommer att få utföra den med oss!! HELT GRATIS!!!!

Tydliga instruktioner om hur du deltar i tävlingen finner du på fb-sidan, länk;
http://www.facebook.com/pages/StyLinda/182095371885907

Superduper Lycka Till!!!! =)


Här är ett smakprov på en Vintersession som vi gjorde idag som en pre-wedding fotografering. Underbart brudpar! Härligt även att det bjöds på stora fina snöflingor på slutet! Bra jobbat allesammans=)
Foto såklart!; www.aphfoto.se