Summering och framtida planering.....

Hmmm, finns så mycket jag vill berätta om året som varit, men vet inte vart jag ska börja! Jag har ju alltid hankat mig fram lugnt och fint och tagit dagen och uppdragen som de kommit. Har varit tacksam för det lilla om man säger så. Men med tiden och då uppdragen börjat rulla in mer och mer så kliar det överallt i mig! Mycket vill ha mer!! Det är såå roligt det jag gör. Att få förstärka något som redan är vackert i sig! Att få skapa, vara konstnärlig på ett kreativt sätt!

De två senaste åren har varit fantastiskt för mig vad gäller bröllopsbokningar och "modell för en dag"-foto, då jag inte kunnat bokat in ett enda till. Jag hoppas nästa år blir lika spännande och utvecklande det med. Jag sitter på många funderingar och utveckling kring min verksamhet och det är väl bara att beta av en i taget så blir det nog bra. Det är ju lite stångandes med tid då detta inte är vad jag sysslar med på heltid. Försöker se det positiva i det genom att det inte blir något jag tröttnar på, utan fortsätter känna hunger inför. Sen får jag jobba med frustrationen över att inte hinna med allt jag vill göra. Men jag får se det som en drivkraft i sig. När jag väl får ta mig an uppdrag ger jag minst 110% då det är något som är unikt för mig och inte ett slentriant "måstegöra"!
Jag vill fortsätt kunna ge den servicen så att de som ta hjälp av mig känner att de får ut det som förväntas av mig plus det lilla extra!

Kan inte annat än summera detta inlägg med några bilder från min smått galna familj (tyvärr bortfall av några). Vi har som tradition att alltid göra lite knasiga julhälsningar/julkort och Disneyteman har varit hett de senaste åren!

Vill med detta önska en God Fortsättning och ett GOTT NYTT ÅR!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Linda, du är som skapt för att ta hand om andra människor och deras välbefinnande. Du har ögat för den naturliga skönheten, vilket är en verklig förmån i ditt arbete. Jag känner mig alltid trygg i dina händer, ett stort plus är den energi du också boostar insidan med! Tack för perfekta ögonbryn. kram

2011-12-30 @ 02:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback