Om mig

Linda Roos Engholm, det är jag det. Välkommen till mitt brinnande intresse! Jag är utbildad Beautystylist och har alltid älskat make up och hårstyling.

2007 skaffade jag enskild firma och blev StyLinda på deltid. Jag älskar det jag gör och hoppas att denna del av mig och min verksamhet kan utvecklas ytterligare i framtiden!
Hittills har jag främst jobbat med brudpar då jag älskar atmosfären just denna dag. Det innehåller mycket känslor och en och annan bridezilla=) Det passar mig perfekt eftersom jag har förmågan att inbringa ett lugn och är en problemlösare som kan hantera stressiga situationer. Att jag dessutom har humor och ett glatt humör förvillar bort de flestas nervositeter.

 

För tillfället har jag slagit ner på takten gällande denna bisyssla för att fokusera på familj och arbete. Men firman är inte nedlagd så ställ gärna frågan så jag har chans att se över möjligheten att hjälpa just dig. (2014-12-28)

 

 


Ett urval av några uppdrag:
Jag har varit med och arrangerat 2 bröllopsmässor där jag även stylat flertalet av Modellerna inför visning.

Stylat ett brudpar som publicerades i tidningen Allt om Bröllop 2008.

Involverad i en Fotoutställning med ett känslomässigt tema som visas hösten 2012- Ett ljus i mörkret, Fotograf Peter Engman Säter 

Sommarmode för Tidingen Pralin 2012, 7 olika outfits till deras sommarmoderepotage.

Nyårsmode i Tidningen Pralin 2012, 2 modeller i olika Nyårs outfits.

Har ett gott sammarbete med flertalet fotografer runt om i Dalarna.



Välkommen att följa min resa som blandas av Stylingjobb inför fotograferingar, Bröllopskonsultationer, Makeupkurser och Salongsbehandlingar m.m.

 

 

Trackback