Årets Första Bröllop!!

I Lördags hade jag ett Vinterbröllop!!! Det är verkligen något speciellt med det, såå makalöst vackert!!

Paret som är från Ludvika kom till mig i Salongen i Hälsinggården strax efter kl 10 på förmiddagen. Vi skålade in dagen och startade sedan med brudens håruppsättning. Det blir mycket bygga bygga, tupera tupera, locka locka, men så blir det fint också!!
Make upén med lösögonfransar fixas medans brudgumen återvänder från förmiddagens strapatser. Snart är det hans tur! Lite lunch i magen så blir det ombytta roller. Bruden börjar klä sig och Brudgummen blir make upad för att även han ska få en fin hudton och lyster.

När brudparet var klara fick även Bestman, i väntan på att tärnan skulle bli klar, ett möte med make up produkterna. Han kunde ju inte vara sämre när han såg hur fin brudgummen blev med sitt smink;) Det är underbart det när de kommer självmant, det är verkligen ett tydligt resultat även för männen utan att det ser sminkat ut.

Så bar det iväg till Torsångskyrka och fotografering av duktiga Anja P, www.aphfoto.se Det är så härligt att få se restulatet av mitt jobb så proffsigt utfört. Det är sådan lycka att få se helheten med de vackra kläderna, buketten och miljöerna.

Fick en riktig härlig längtan till alla vackra bröllop jag har framför mig i sommar. Har redan fått avböja 2 förfrågningar pga att jag redan är uppbokad. Helt otroligt, men väldigt väldigt hedrande och kul!!!

Här ser ni ett axplock från lördagens vackra, trevliga brudpar Anna och Andreas;
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback