Modellbilder, The Cross

Modellbilder
En fördel att vara med i modellbilder.se är just att vem som helst kan ta kontakt med dig för olika uppdrag oavsett om man känner varann el inte. Det kan leda till att få prova på olika uppdrag som man annars aldrig skulle få vara med om.
I slutet på förra året kontaktade en Fotograf från Karlskrona, Marcus L mig för en fotosession. Det märktes att det var en fotograf som varit med länge och som visste vad han ville. Fick material övermailat hur han ville att sessionen skulle bli i det stora hela samt tydliga önskemål på make up.
Det var riktigt kul och uppgiften var inspirerande! Tyvärr kände jag inte att jag fick till det som jag önskat! Tidspress gjorde inte saken bättre. Vi skulle ha börjat betydligt tidigare då man glömmer hur snabbt solen går ner dessa tider! Jag hade velat gjort något häftigt med håret med och inte bara låtit det vara rakt, hängande. Men men man kan inte få allt, alla gånger och han var mest ute efter att prova en speciell kamera och fototeknik.
Han plåtade med en Yashica T3, laddad med Kodak Portra 400 och kunde inte göra annat än trycka på knappen, det går inte att göra så mycket mer med den kameran. Fick resulatet för inte så länge sedan och det var kul att äntligen få se resultatet.

Ser fram mot fler sådana kontakter, allt behöver inte generera i pengar utan man får en upplevelse och blir en erfarenhet rikare!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback