Bröllopsbokningar!

I helgen hände 2 saker som gör mig så glad! Jag fick 2 bröllopsbokningar! Den ena av dom blir extra varmt om hjärtat då det blir ett återseende av en person som betytt massor för mig som ung, el ja yngre då;)! Jätteroligt att höra från dig igen N!

Det är verkligen ett stort plus med mitt jobb att få vara med om dessa härliga återseenden. Gamla klasskompisar, vänner, lagspelare m.m som flyttat från vackra dalarna, men som återvänder till hembygden när det nalkas bröllop. Å så hittar de mig ;)!

Då man ej är bekant med utbudet på orten så är de tacksamma att slippa förflytta sig runt på olika ställen, dvs både Make up artist samt en Hårstylist på sammagång. Att jag kan erbjuda både och har varit tacksamt och underlättat för många.
Min tanke med min verksamhet är att göra Brudparets dag så smidig och avslappnad som möjligt. Att jag då även är mobil och kan komma till hemmet, hotellet, lokalen m.m är ett transport- och tidsmoment mindre som uppskattas mycket.

Ja det märks att vi klivit in i ett nytt år, nya mål är satta och man börjar planera för hur 2012 ser ut! Jag ser fram mot fler bokningar och att få vara tillsammans med er på er stora dag!! ;)


Här är fina Andreas och Marina,

- tack vare deras giftemål fick jag åter träffa denna underbara tjej som jag delat så många timmar med både på fotbollsplanen, skolan och på fritiden=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback