1 års jubileum i Salongen

Ja, 1 år har gått sedan Jag, Anneli och Britt gick ihop och öppnade en Salong tillsammans. Anneli som haft Anneli´s Hud & Make up tidigare men som tagit ett uppehåll pga sjukdom har varit den drivande i detta och är en oerhört proffesionell kvinna! Hon vet vad det innebär att driva butik och har en gedigen bakgrund som säljare. Kan inte annat än att beundra henne och önskar att jag kan snappa upp ett och annat från denna kloka kvinna ;)

Britt är lugnet i Salongen. Sitter oftast på den klokaste lösningen och tar ner oss på jorden mellan åt när både jag och Anneli spinner runt i ekorrhjulet lite för fort. Vilket händer lite då och då eftersom vi båda har förmågan att dra på oss extra mycket utan att hinna känna efter hur mycket jobb det innebär för oss. Vill vara med överallt men någonstans bör det finnas begränsningar över hur mycket man kan medverkra på;)

Jag själv är den mest förvirrade i trion. Jag var tokladdad när vi drog igång detta och hade en helt annan vision än vad jag står med för facit idag. Jag hade hoppats kunna gå ner i procent på mitt ord. jobb och hittat en balans mellan dessa två yrken jag har, men det var lättare sagt än gjort. Timeíngen var kanske inte den bästa med att stå med nybyggt hus vilket innebär lite högre kostnader än tidigare samt att jag har 2 skolgrabbar som jag vill ägna min tid åt. 
Det blev istället mer tid på ordinarie jobbet och all övrig tid i Salongen. Vinterhalvåret har varit tufft för mig. Trots att jag utför behandlingar så som vaxningar/ögonpaket/make up rådgivningar så har jag inte det kundunderlaget som krävs för en regelbunden inkomst.
Min nisch är Bröllop och den sässongen är ju inte helt oväntat mest sommartid och då blir det ett högt tryck för mig tre/fyra månader. Det är även betydligt fler fotosessioner då med, vilket gör att det är riktigt svårt att få tiden att räcka till mellan åt.
Att brinna för något men inte satsa helhjärtat kan vara svårt. Jag som under så många år nu halvsatsat hela tiden. Jag står fortfarande och väger. Har dåligt samvete för mina kollegor då teamet inte fått bli som det var tänkt, har dåligt samvete för familjen för att jag jagar någon sorts karriär och vill jobba med sådant som gör mig lycklig. Det är jobbigt att ha en vision och önskan men att samtidigt vara realistisk och inse att det är ändå inte har den högsta prioriteten. Familjen betyder ändå allt och det är viktigast att vi har det bra tillsammans.

Jag är lyckligt lottad som har en underbar man/sambo som stöttar mig massor. Utan honom hade detta aldig varit möjligt. Han och barnen är det finaste jag har.
Tack vare dom och min övriga familjs stöttande kämpar jag mig vidare. För vem vill ge upp bland det roligaste man vet?!? Att ha sin hobby som sitt yrke! Jag är alltid fylld med energi och lycka efter ett möte med en kund el efter en fotosession där jag fått utlopp för min fantasi och kreativitet. Bröllop flera ggr/år är en underbar upplevelse att få vara delaktig i. Ett nöjt, lyckligt och tacksamt brudpar är grejer det=)

Nu fick ni en liten inblick i mitt liv och jag hoppas ni fortsäster följa, stötta och nyttja mina tjänster även framöver! Trots att det låter slitit och jobbigt många gånger så är det ju detta jag vill!!!

Kram på er alla=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback