Laddar....

Åh nu står det inte på.... snart drar "bröllopstiden" igång ordentligt! Lever fortfarande på det fina vinterbröllopet jag hade i januari. Men nu drar äntligen vår och sommarbröllopen igång. En hektisk men helt fantastisk tid väntar mig då det gäller att puzzla ihop ordinarie arbete med familj, vänner, träning, konsultationer, modellfoto, salong tillsammans med alla bröllop. En intensiv period som är värd att kämpa för då den trots allt är väldigt kort.

På lördag har jag och Anja, aphfoto åter ett gemensamt bröllop. Det med ett par som bor i Enskede men där brudgumen härstammar från dalatrakten. Ett väldigt typiskt brudpar för mig och som de säger: det är så skönt att du gör båda delarna. Både hår och make up så man får göra allt på samma ställe! Stylingen blir i Salongen och de fortsätter sedan därifrån för vigsel i Gagnefs kyrka.

Men innan dess ska jag hinna med en fotosession med Anders, lyckyofsweden med där vi denna gång har en manlig modell som minst sagt ska skitas ned inför fotograferingen. Håll utkik efter bilduppdatering=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback