Pin-up and Hot Rod´s

Har länge velat fotat pin-up bilder, så lyckan var stor när jag hittade Tony som ville detsamma=)
Ett fototillfälle var där emot inte det lättaste att få till med denna regniga sommar som vi haft. En hot rod med cab vill ju inte ha en massa regn på sig!
Sen ville vi också ha riktigt läckra kläder till vår modell. Jag har sedan upptäckten varit riktigt nyfiken på Ester in Flow, www.esterinflow.se som gör dalainspirerade rockabilly kläder. Eller som hon beskriver sina kläder själv: en blandning av filmstar ala 40-50 tal, romantisk folksaga och rockabilly. Ingela Westergaard som är designer till dessa kläder lånade ut några klänningar åt oss. Jag måste säga att jag blev ännu mer kär i dessa kläder när jag fick känna vilken kvalitet det var!!! Är du intresserad  - prova!!! Helt gudomlig passform och följsamt, rejält material i denna härliga dalatolkning! Suuperläckra säger jag bara!
 
Modellen Carin passade som handen i handsken i dessa kläder och det märktes att hon gillade stilen själv då hon hade med sig många egna uppsättningar kläder med som vi kunde leka lite mer med!
 
Själv hade jag svårt att bestämma mig för vilken typ av look hon skulle få men med tanke på klänningarna föll det för denna=)
En oerhört lyckad fotoeftermiddag som genererade i flertalet läckra bilder, som fotografen Tony Klintasp arbetat fram till bästa resultat!!
 
 
 
 
behind the sceen start=)
 
Privata kläder
 
 
 
 
 
 
 
Ester in flow
 
 
 
 
 
 
Ester in flow
 
 
 
 
Privata kläder
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fatima

Så djävulusiskt snyggt!! Hejja Linda!

Svar: None
Linda Roos Engholm

2012-09-16 @ 16:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback