Sandra & Magnus 25/8-12

 
 
 
 
I somras hände det, äntligen gifte sig några i vår vänskapskrets så vi fick delta som gäster på bröllop!. Inte vem som helst heller utan en av mina Absolut Bästa Vänner! Underbara, energiknippet, glädjespridaren och trofaste vännen Sandra skulle äntligen få sin Magnus!
Åter blev jag oerhört hedrad över att få ta en så stor del av en så underbar dag! Både sång under vigseln samt hår och make up, Lovely!
 
 
 
 
Till och med jag fastnade på bild efter att bidragit med sång,
- Utan dina andetag tillsammans med Mikael Snis på gitarr.
Kanske dax att lägga till Weddingsinger på CV`t ;)
 
 
Fotograf; Erik Birgerson
 
Har aldrig sammarbetat med Erik tidigare men jag kan garantera att Sandra och Magnus var mer än nöjda med resultatet från fotograferingen och samarbetet med honom.
 
Här är ytterligare några bilder av det underbar paret.
 
Ta nu hand om varann, Ni är så fina tillsammans på alla sätt och vis!!!
Älskar er/ Sickan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Min Underbara älskade Sickan!!!! Tack för dina fina ord. Du gjorde vår dag alldeles perfekt! Du är så jäkla bra på det du gör!! Kände mig så vacker efter det att du sminkat och donat med mitt hår! Ditt lugn under dagen gjorde susen både för mig och Magnus!! Nog var det bra Nervöst! När du sjöng var det inte bara jag som blev rörd och fick gåshud utan i princip hela kyrkan... Vi snackar en ca 130 - 140 stycken. Folk utbildar sig till detta men inte du... Du är en naturbegåvning! Kan aldrig tacka dig tillräckligt... Men ska göra mitt yttersta inför din stora dag!! Love U !! //Sandra

2013-08-01 @ 13:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback