Provuppsättningar

Hade en mycket trevlig kväll i Salongen med provuppsättningar på både en Baltjej och ett Brudpar. Det är verkligen lycka att träffa alla dessa underbara människor! Kan inte säga det nog många gånger, men det fyller mig med så mycket härlig energi!

Ser fram mot Baltjejen som kommer ha en superhäftig balklänning och jag hoppas hon känner att outfitén vi kom fram till kommer att göra helheten superb;)

Ser även fram mot Brudparet. Bruden har sytt sin klänning själv, och det bygger på 40-tals stil. Frisyren de valde kommer bli pricken över I ét för helheten.
Hon hade en supergo engagerad blivande make med sig som kom med förslag och goda råd. Såå fina med varann! 
Extra bonus är att jag kommer att få träffa brudens syster igen som jag gjort till brud för några år sedan. Hon kommer vara tärna denna gång och vill ha hjälp med hår och make up även hon. Det kommer bli en härlig dag, den ser jag fram mot!

Nu lite nattjobb på hospitalet så laddar vi sedan inför helgens bröllop i Rättvik. Ludvikaparet Cecilia & Niklas som kommer att vigas där och blir stylade på plats i Vikarbyn där de kommer att bo och ha sin fest. Hennes klänning är såååå vacker!! Hon har även gjort ett eget fint smycke att ha i håret. Kommer bli ett bländande par i det lovade sommarvädret!

Kram på er där ute, LHittade en bild från arkivet från brudens syster Elin, nu blivande tärna;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback