Mitt Första!!! =)

Ja! Detta är ett stort steg för mig! Mitt första blogginlägg!!!
Jag ska inte längre gömma mig i min vrå utan har förstått att jag ska synas lite mer än jag gör! Ser verkligen fram mot att få presentera min nya hemsida och att jag dessutom kommer kunna uppdatera mina uppdrag på ett annat sätt än tidigare!
Bloggandet är ju något helt nytt men det blir väl en vana så småningom det med, annars har jag ett bloggproffs vid min sida jag kan ta råd ifrån (eller hur tima;))

Vill i mitt första inlägg tacka UNDERBARA PENNY för allt tålamod och all hjälp som hon gett mig i detta. Inte bara med att lägga upp denna fina blogg/sida utan även coachningen som hon haft under resans gång. Hon vet nog inte hur mycket griller i huvudet hon lyckas sätta igång och vilken underbar kapacitet hon besitter den kvinnan!!
Är så tacksam att hon, efter att jag stylat henne för ett fotojobb, skickade ett mail till mig där det cirkus stod;
- känner mig fortfarande snygg trots sena kvällen. Vill erbjuda dig hjälp att synas och nå ut till många fler! Å på den vägen blev det, och det känns sååå skönt!
Härlig start inför det nya året, nu är det bara att ösa marknadsföring så det skriker om det;)

Jag har valt att kombinerat Hemsida/blogg så under själva kategorierna är det ej möjligt att kommentera el göra inlägg för att hålla den ren och informativ. Sen får man disskutera och kommentera hej vilt här i bloggdelen. VÄLKOMNA!!!!

Tusen Tack Penny!!! Å gonatt säger jag nu;)


Kommentarer
Postat av: Tima

Världens bästa Linda!!! Enkelt, lätt och överskådligt. Kanon helt enkelt!!! Bra jobbat! Lovar att testa skiten ur alla uppdragen du ger mig!!

Puss (ikväll kör vi sm i utropstecken!!!)

2011-12-16 @ 01:34:06
Postat av: Anonym

Nu har jag snokat runt här på din hem sida, den verkar jätte bra. Bilderna av dig är verkligen tok fina, sär skilt den i nederkant. Den gillar jag super skarpt! bamse kram Erika

2011-12-17 @ 21:40:30
Postat av: Anonym

Har smurfat runt här inne och det är bara sååå stiligt! Tydligt, snyggt och prydligt, som jag gillar ha ha. Kramar i massor /Eklundskan

2011-12-20 @ 08:19:32
Postat av: Sandra

Men underbara Sickan, det är en fröjd att vara inne på din hemsida och se hur otroligt duktig du är på att skapa. Du har alltid under alla våra år tillsammans (typ 20 år... oj!!) varit otroligt duktig på att skapa! Från bildlektionerna i högstadiet till nu ;). Det du tar dig ann blir otroligt vackert, häftigt, läckert och sjukt bra. Hahaha till och med när du göra om VISSA låtar!! Jag är så trygg och otroligt glad att just du min underbara vän vill ta hand om mig på min och Magnus stora dag i sommar. Helt enkelt En ära! Supersnygg hemsida, men kan inte bli annat för du har ju skapat den =). Stor kram vännen //Sandra

2012-01-13 @ 04:40:46
Postat av: Linda

Tack alla för de fina kommentarer ni lämnat! Jättekul att ni kikat in till min nya sida. Kämpar för att komma igång med lite inlägg, hej å hå:) stor kram till er alla!!

2012-01-13 @ 07:39:09
Postat av: Linda

Tack alla för de fina kommentarer ni lämnat! Jättekul att ni kikat in till min nya sida. Kämpar för att komma igång med lite inlägg, hej å hå:) stor kram till er alla!!

2012-01-13 @ 07:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback