Lördagens Bröllop

Alla bröllop är verkligen unika! Det finns många varianter på hur denna stora dag kan formas. Allt från väldigt litet och privat till mega-pampigt med hundratals gäster.

I lördags hade jag ett familjärt bröllop där utmärkelse inte var nr 1. Bruden som normalt sett oftast bär enbart mascara ville ha en mycket diskret make up. Det fick bli en hållbar bas med skira toner aprikos både i rouge/läppglans och på ögonen. Jag använde mycket diskreta lösögonfransar för att få lite intensitet i blicken.

Brud make up är verkligen det svåraste. Jag vet hur mycket som krävs för att det ska bli bra på foto men samtidigt är det bruden som har det avgörande beslutet, Självklart! Det är deras dag och bruden ska känna sig bekväm och vacker hela dagen och inte bara på bild. Det är ju inte meningen att vara någon annan på sin stora dag!
Det är väldigt bra de gånger jag och fotograf Anja (www.aphfoto.se) har gemensamma bröllop för då brukar vi lägga provuppsättning och pre wedding fotograferingen samtidigt. Då lägger jag en foto make up som för den ovane kan bli en chockartad upplevelse när de ser sig i spegeln. Men när bildresultaten kommer har de chans att själva avgöra vad som är det viktigaste under bröllopsdagen.

Det som jag alltid säger; Är inte bruden/brudparet nöjd, är heller inte jag nöjd!

Det är er dag, jag är ett bollplank och smakråd som utför era önskningar så gott jag bara kan=) Och det är verkligen lycka när mitt uppdrag är slutfört, då man innan avsked får se de glada förväntansfulla ansiktena som är ett steg närmare vigselakten=)

(I väntan på godkännande från Brudparet har jag lovat att inte publicera några bilder ännu)

Ha en underbar helg, och hoppas solen vill hälsa på oss lite snart!!! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback